Lucrăm la cea mai bună grilă de formare profesională pentru 2018

1918: Marea Unire! 2018: Marea dezbinare! Suntem o națiune bolnavă? De fapt, mai suntem o națiune?
10/02/2018
CUM SE JOACĂ ÎN 2018 FORMAREA PROFESIONALĂ?
04/04/2018

Lucrăm la cea mai bună grilă de formare profesională pentru 2018

Cu 4.620 de cursanți în anul 2017, Faxmedia Consulting rămâne prima companie în topul furnizorilor de formare profesională pentru administrația publică. În anul precedent, Faxmedia a organizat nu mai puțin de 167 de cursuri, fiecare cu durata de o săptămână; pe criterii clare și publice, 156 de participanți (așadar, câte unul aproape la fiecare program de formare), au fost desemnați „Cursantul săptămânii” apoi 6 dintre aceștia au primit premiul „Cursantul anului” pentru conduita, implicarea profesională și notele obținute la examinarea din timpul cursurilor. Cursurile organizate de către Faxmedia au beneficiat de colaborarea a 31 de formatori, fiecare un recunoscut profesionist în domeniul de predare, cu experiență practică vastă în ceea ce privește administrația publică; este cea mai mare și mai bine pregătită echipă de traineri cu care se poate mândri vreun furnizor de formare. Cursurile noastre au fost desfășurate în toată țara, utilizînd serviciile a 20 de unități hoteliere alese cu grijă, verificate, de la care am obținut, în avantajul cursanților noștri, facilități semnificative. Pe de altă parte, fiecare participant la cursuri a primit un pachet cu materiale de formare de cea mai bună calitate, utile în activitate dar și în viața de zi cu zi. Este de la sine înțeles că toate acestea au însemnat eforturi materiale și umane deosebite, plata de avansuri consistente către hoteluri (pentru că Faxmedia lucrează numai cu rezervări ferme), plata materialelor de formare, desigur, tot în avans, taxele și impozitele cuvenite statului … Este important de remarcat și faptul că cei 4.620 de cursanți provin din nu mai puțin de 1.029 instituții publice, lucru care arată atât distribuția națională a activității Faxmedia cât și succesul politicii noastre absolut deschise și transparente, lucru din păcate neîntâlnit și la ceilalți furnizori de formare (este suficientă o analiză comparativă rapidă a siteurilor respective).
Pentru anul acesta, lucrăm intens la Grila Programelor de Formare Profesională 2018 și, în jurul datei de 20 martie aceasta va fi publicată. Vestea bună este aceea că în 2018 vă veți întâlni și cu formatori noi, că veți avea la dispoziție materiale de formare surpriză și că introducem în circuit zone și hoteluri cu care nu am colaborat până acum. Vestea proastă este aceea că toate unitățile hoteliere au majorat substanțial tarifele de cazare și de masă iar creșterea salariilor în sectorul bugetar dar și în cel privat pune presiune pe costurile incluse în tariful de curs. Tocmai de aceea încă lucrăm la grilă: încercăm, prin negocieri, prin reducerea altor costuri, să nu majorăm tarifele noastre pe măsura scumpirilor din piață dar să păstrăm nealterată calitatea cu care v-am obișnuit.
Dacă aveți sugestii privind temele de formare sau propuneri de lectori cu care ați dori să vă întâlniți, chiar vă rugăm să ne transmiteți opiniile dumneavoastră pe adresa de e-mail office@faxmedia.ro, până la 10 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *