CE AVEM DE FĂCUT?

CÂT DE UTIL ESTE ÎN REALITATE S.E.A.P.?
21/04/2017
DESPRE LEGALITATEA FORMELOR DE CERTIFICARE
03/05/2017

CE AVEM DE FĂCUT?

Sunt convins că vedeți schimbarea! Iarăși ne reinventăm

Pentru că dumneavoastră, clienții noștri, meritați tot ceea ce este mai bun! De astăzi aveți la dispoziție cel mai intuitiv, mai performant și mai prietenos instrument on-line pentru a vă înscrie la cursuri, pentru a obține informațiile necesare unei decizii corecte, pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe piața formării și nu numai. V-am obișnuit cu transparența – acum Faxmedia are toate ușile deschise pentru dumneavoastră! Și da, toate fotografiile utilizate pe site sunt ale companiei, reale, nu copiate sau cumpărate de pe net!

Mulțumesc tuturor colegilor mei dar în special directorului adjunct al companiei, domnului Răzvan FLOREA, pentru noua imagine cu care vă primește compania lider în formarea profesională pentru administrația publică.

Sigur, mai sunt lucruri de făcut – lucrăm la un conținut bogat și util oricărui angajat din administrația publică, cu intenția de a transforma Centrul de resurse al siteului într-un forum de idei și dezbateri profesionale. Vă aștept și pe dumneavoastră, cursanții noștri, să vă exprimați, să ne scrieți, să aveți păreri și puncte de vedere pe marginea materialelor publicate. De ce să nu vă faceți cunoscută capacitatea profesională, de ce să nu vă știe colegii din administrație și de ce să nu deveniți partenerul Faxmedia? Știți cum se spune, că fiecare poartă în raniță bastonul de mareșal…!


Grila Programelor de Formare Profesională 2017

Este, din nou, atent concepută ca să atingă toate domeniile de formare. Veți observa, desigur, nu numai numărul mare de programe de formare, organizate în cele mai diverse locuri cât mai ales acoperirea aproape completă a specializărilor „tehnice” (impozite și taxe, organizarea arhivei, buget-finanțe-contabilitate, norme și proceduri de tehnică legislativă, stare civilă, evidența persoanei ș.a.m.d.), atât de necesare unei administrații publice care se vrea eficientă. Ce este de remarcat: acoperirea cursurilor propuse de către Faxmedia se face cu o echipă extinsă de formatori, specialiști cu vastă experiență practică (în curând va fi disponibil pe site și cv-ul sintetic al fiecărui lector deși, sunt convins, pe majoritatea îi cunoașteți deja).


Și, dacă tot suntem la capitolul calitate

Haideți să ne aducem aminte de ce venim la mare sau la munte: pentru a învăța, pentru a dobândi noi cunoștințe, pentru a ne întoarce la instituție mai pregătiți să facem față provocărilor unei legislații din păcate stufoase și interpretabile. Acesta este scopul cheltuirii banilor pentru formarea profesională a funcționarilor publici, angajaților contractuali din administrație și, nu în ultimul rând, a aleșilor locali. Restul – condițiile de cazare, de masă, programul de socializare – sigur că sunt lucruri importante și contează dar nu reprezintă decât chestiuni adiacente, colaterale, posibile sau nu de oferit și de organizat în cadrul unui program de formare. Chiar dacă Faxmedia nu a neglijat niciodată modalitatea de a crea un ambient plăcut în perioada cursurilor, nici nu a pierdut din vedere obiectivul principal, acela de a asigura toate condițiile pentru o formare de calitate, începând cu profesionalismul formatorului și încheind cu materialele de calitate oferite cursantului.


Referitor la aspectele legate de calitate la cursuri

Am o dilemă și vă rog să mă ajutați, indiferent dacă ați fost, sunteți sau nu client al serviciilor de pregătire profesională pentru administrația publică oferite de către Faxmedia. Despre ce anume este vorba? Faxmedia lucrează cu o echipă internă formată din 20 de profesioniști, pe lângă personalul suport tehnic.

Cei care au fost la cursurile noastre știu prea bine că întotdeauna sunt primiți de un coordonator dedicat, care știe exact ceea ce are de făcut, este alături de cursanți toată săptămâna și care se ocupă prompt de orice problemă. Costuri. De asemenea, compania colaborează cu 28-36 de formatori, fiecare fiind un expert recunoscut în domeniul său de formare (și nu lucrează pe vorbe ci în baza unor contracte ferme). Costuri. Mergem mai departe: materialele de curs oferite de noi sunt de calitate și diversificate – chiar nu am văzut ceva mai bun (dar este posibil și să mă înșel). Costuri. Lucrăm cu hoteluri mari, verificate, cu care avem contracte încheiate unele încă din decembrie pentru anul viitor și unde plătim avansuri substanțiale pentru garantarea capacităților de cazare rezervate. Costuri. Cursanții Faxmedia pleacă acasă cu certificatul de absolvire A.N.C. sau, în cel mai rău caz, cu adverință – însă fiecare dintre cursanți primește certificatul prin curier în timp util pentru a nu avea probleme cu decontarea deplasării (știu o situație când nici până astăzi mii de cursanți nu și-au primit certificatele din 2015!!!). Costuri.

Observ că există un curent pe piața formării: neapărat prețul cel mai mic. Concurența este un principiu de bază al unei piețe libere si este cea care reglează prețurile. Dar concurența, ca să fie corectă, ar trebui să reflecte, la prețuri egale, condiții egale, lucru care nu se întâmplă nici pe departe pe piața formării! Și atunci, sfătuiți-mă dumneavoastră, oameni buni: ce avem de făcut? Să abandonăm calitatea consacrată pe partea de formare? Să lucrăm cu hotelurile la întâmplare? Dacă dăm rasol dar scădem tarifele este bine? Dumneavoastră ce preferați? Până la urmă, clientul nostru, stăpânul nostru, nu-i așa?


P.S. Săptămâna viitoare: o propunere pentru legislația formării pentru administrația publică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *