SEMINARII GRATUITE ÎN 2023

eMOL – aplicația de digitalizare a proceselor administrative de la Big Media, rămâne și în primul semestru din 2023
06/03/2023
Încep controalele pe Agenda de integritate – SNA! Presiunea pe jaloanele PNRR este tot mai mare!
13/03/2023

SEMINARII GRATUITE ÎN 2023

SEMINARII GRATUITE ÎN 2023 - AUGUST- OCTOMBRIEPERIOADA SEMINARUL LECTORI TOTAL LOCURI DISPONIBILE
09-10 AUGUST Urbanismul, registrul agricol, impozitele și taxele – un tot unitar. Gestionarea digitală a procesului administrativ Emil DRĂGHICI,
Dan CÂRLAN,
Ionel-Răzvan FLOREA
30 6
12-13 SEPTEMBRIE Impozite și taxe locale. Codul de procedură fiscală. Spețe aplicate. Emil DRĂGHICI 30 1
20-21 SEPTEMBRIE Transparența decizională și liberul acces la informațiile publice, versus GDPR pentru instituțiile publice – de la necesar la aberații! Daniela STĂNCULESCU,
Mihail-Petrică MARCOCI
30 8
10-11 OCTOMBRIE Înregistrarea, circuitul, corelarea, conținutul de fond și de formă al actelor administrative, potrivit Codului administrativ. Spețe practice. Dan CÂRLAN,
Ionel-Răzvan FLOREA
30 15
18-19 OCTOMBRIE Urbanismul, registrul agricol, impozitele și taxele – un tot unitar. Gestionarea digitală a procesului administrativ. Emil DRĂGHICI,
Dan CÂRLAN,
Ionel-Răzvan FLOREA
30 25

IATĂ CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ O PRIMĂRIE DIN FORMARE DACĂ ESTE CLIENT eMOL – CALCULUL ESTE SIMPLU: dacă de la o primărie participă numai 4 funcționari (nu zic mai mulți) la fiecare dintre cele 6 teme diferite de seminar, ce iese?

Dacă primăria este client eMOL = costuri zero! Dacă primăria nu este client eMOL = 12.000 de lei (4 participanți x 6 seminarii x 500 de lei/persoană). Și așa este avantajos, dar este de trei ori cât licența anuală pentru aplicația eMOL! Așadar, dacă deveniți client eMOL, în scenariul minim: gratis cel mai bun instrument digital din piață, eMOL - Asistentul Virtual al Secretarului General; formare profesională gratis și 8.000 de lei economie! Sau 12.000 de lei, 18.000 de lei, 25.0000 de lei economie, depinde de câți funcționari aveți, numărul de înscrieri la seminarii este nelimitat! Sincer,n-am văzut ofertă mai bună! Cred că merită cu prisosință ca și instituția dumneavoastră să devină client eMOL!

Anul trecut, Faxmedia a fost singurul furnizor autorizat de formare profesională care a pus la dispoziția administrației publice locale pregătire profesională de calitate și gratis! Interesul a fost uriaș: 16 seminarii on-line, cu peste 900 de participanți! Acest lucru înseamnă că există o foarte mare nevoie de formare profesională în administrația publică locală iar Faxmedia, companie cu 20 de ani de experiență în domeniu, fidelă misiunii asumate, aceea de a fi mereu etalonul, a încercat permanent, pe măsura resurselor de care dispune, să ofere instruire de calitate la tarife modice ori chiar gratuit.

Anul acesta deja au fost susținute sau sunt în derulare nu mai puțin de 21 de seminarii, fiecare cu durata de două zile; am extins aria de interes și la alte teme utile administrației publice locale (sunt 6 teme de seminar, de la chestiuni legate de procedurile administrative și până la impozitele și taxele locale, care se repetă astfel încât să se poată instrui cât mai mulți funcționari publici); mai mult, un funcționar se poate înscrie la toate cele 6 teme de seminar iar certificatul de participare poate fi eliberat pentru orele cumulate la toate seminariile la care a participat, astfel încât să poată îndeplini cerința Codului administrativ cu privire la cele 30 de ore de formare.

Totuși, aceste seminarii nu mai sunt gratuite chiar pentru toată lumea...
...Și iată de ce: ați văzut calitatea seminariilor noastre on-line, ați văzut cu ce lectori lucrăm. Vi se răspunde practic la orice întrebare, dezbateți orice speță! Veți primi suportul de curs și certificatul de participare. Pentru dumneavoastră a fost comod și gratis! Pentru noi a presupus timp, resurse, bani. Am făcut-o însă - și nu prima dată - pentru că Faxmedia, în relația cu administrația publică locală, în special cu comunele, n-a mers niciodată doar la câștig! Dar nu se mai poate gratis pentru toată lumea! Cu toată sinceritatea, am vrea dar chiar nu mai putem acoperi toate costurile pe care acest efort le presupune! Suntem doar o firmă privată, trăim exclusiv din ceea ce încasăm!

Deci, gratis? Da! Pentru toată lumea? Nu! Gratis doar pentru instituțiile client eMOL. Desigur, poate participa oricine, ar fi absurd să închidem porțile, dar „biletul de intrare”, tariful de curs adică, este de 500 de lei/seminar/persoană, destul de puțin și acesta, raportat la condiții și la calitate.

Aveți atașat Calendarul seminariilor 2023, fișa de înscriere precum și oferta pentru aplicațiile noastre. Alegeți-vă seminarul/seminariile dorite și trimiteți fișa chiar acum, după cum vedeți, locurile se epuizează rapid! Și cel mai important, dacă instituția dumneavoastră nu este client eMOL, deveniți chiar acum! Numai bine vă dorim și vă așteptăm la seminarii! Iată cum putem câștiga împreună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *