Orice curs din grilă poate fi organizat si la sediul Instituției

Faxmedia organizează primul mare eveniment al anului dedicat Marii Uniri de la 1918, sub auspiciile Familiei Regale
14/02/2018
La Faxmedia puteți folosi voucherele de vacanță!
04/04/2018

Orice curs din grilă poate fi organizat si la sediul Instituției

Pentru că sunt multe instituții cu nevoi certe de formare profesională dar cu buget limitat, Faxmedia vine în întâmpinarea acestora și organizează, la cerere, orice curs din Grila programelor 2018 și la SEDIUL BENEFICIARULUI. Mai există și posibilitatea ca mai multe instituții să-și unească resursele și să solicite un curs organizat local, de regulă în municipiul reședință de județ sau în unul dintre sectoarele Capitalei, la care să participe cursanți din toată zona de interes. Astfel, aveți posibilitatea să vă întâlniți la dumneavoastră acasă cu aceiași formatori experți, conectați la realitățile legislative, profesioniști în domeniul de predare, ca și la cursurile organizate în deplasare dar la un tarif mult mai mic, dat fiind faptul că sunt eliminate cheltuielile cu cazarea și cu transportul.

Mai mult, Grupul Faxmedia are capacitatea de organizare și a altor programe de formare decât cele din Grilă, atât pentru sectorul public cât și pentru cel privat; nu trebuie decât să ne întrebați dacă organizăm cursul dorit de dumneavoastră, chiar dacă acesta nu apare în lista noastră de programe. Desigur, pentru cursurile organizate local, vorbim despre realizarea unor grupe cu un minim de cursanți de la instituția dumneavoastră sau de la mai multe instituții din zonă.

La fel, dacă intenționați să organizați evenimente mari, cum ar fi adunările generale ale diferitelor corpuri profesionale, Ziua Comunei, Orașului, Municipiului, conferințe pe diverse teme, tot Faxmedia poate fi cea mai bună soluție. Cu 15 ani de experiență în organizarea de cursuri și de evenimente, Faxmedia, după cum bine știți, este unul dintre puținii furnizori de servicii care își respectă cuvântul dat indiferent de condiții și care poate garanta calitatea.

Și încă ceva foarte important: dacă doriți să vă implicați în activitatea de strângere a grupului-țintă și în cea de organizare, dumneavoastră sau cineva recomandat de către dumneavoastră, este bine să știți că la Faxmedia munca se plătește!

Așadar, vă rugăm să ne contactați la Secretariatul General Faxmedia pentru aspectele concrete, la e-mail office@faxmedia.ro; telefon 0372/032.313; fax 0372/032.340.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *