Premianții cursurilor Faxmedia se întâlnesc cu Moș Crăciun!

Eveniment! Transmitem în direct din comuna Blejoi, județul Prahova, ceremonia de dezvelire a statuii Reginei Maria!
28/11/2018
ADUNAREA GENERALĂ A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA. A XXII-A SESIUNE ORDINARĂ.
16/02/2019

Premianții cursurilor Faxmedia se întâlnesc cu Moș Crăciun!

Anul acesta, doar pe Grila programelor de formare profesională, Faxmedia a organizat nu mai puțin de 126 de cursuri. Dacă ținem cont că anul calendaristic are 52 de săptămâni, rezultă că în 2018 au fost peste 3 ani de formare într-un singur an calendaristic!

La fiecare program de formare, pe baza prezenței și implicării demonstrate la orele de pregătire profesională, unul dintre participanți a fost desemnat Cursantul săptămânii. Selecția a fost făcută împreună cu lectorul și în asentimentul fiecărei grupe de formare. Cei 126 de câștigători ai diplomei și trofeului „Cursantul săptămânii” intră în tragerea la sorți pentru premiile aduse de Moș Crăciun: 5 telefoane mobile Samsung Galaxy A7. Oare cine sunt prietenii Moșului? Aflați din transmisiunea directă realizată în studioul Faxmedia! Îi felicităm pe câștigători – se adeverește vorba că, la un car de minte trebuie și un dram de noroc – dar, în același timp, îi felicităm pe cei 126 de finaliști și pe toți cursanții care au ales Faxmedia în 2018!

Vă mulțumim, vă dorim tuturor Sărbători fericite și așteptăm să ne revedem sănătoși în 2019, la cele mai bune cursuri de formare profesională!

La mulți ani!

Faxmedia – adică oamenii care vă sunt mereu alături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *