CERCETARE PRIVIND FORMAREA PROFESIONALĂ

SISTEMUL DE CONTROL INTERN/ MANAGERIAL POATE FI GESTIONAT PRINTR-UN SOFT SPECIALIZAT
27/04/2017
ADUNAREA GENERALĂ A CORPULUI PROFESIONAL AL SECRETARILOR COMUNELOR DIN ROMÂNIA
03/05/2017

CERCETARE PRIVIND FORMAREA PROFESIONALĂ

În colaborare cu Asociația Comunelor din România, Faxmedia Consulting a realizat cea mai amplă cercetare de piață despre formarea profesională în administrația publică locală din România. Deocamdată, studiul a cuprins cele 2.861 de comune – dintre care au completat chestionarul de sondaj 1.246 de comune, adică un procent de 43,55%.

Procentul este extrem de semnificativ – spre comparație, închipuiți-vă un sondaj de opinie la care raspund 8.000.000 dintre cei 19.500.000 de locuitori ai României! Cercetarea va continua la nivel de orașe, municipii, sectoare ale Capitalei și Consilii Județene, după care va urma etapa de analiză, interpretare și sintetizare a datelor obținute. Rezultatele vor fi publicate pe site la finele lunii mai. Întrebările au vizat o arie largă de probleme legate de formarea profesională, de la finanțarea acesteia și până la propuneri legislative privind îmbunătățirea și clarificarea procesului de pregătire a angajaților din administrația publică locală.

Deja, din rezultatele preliminarii, se conturează o situație extrem de intersantă dar și foarte îngrijorătoare. Vă așteptăm să comentăm împreună datele finale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *