Constituirea corpului profesional intră în linie dreaptă:

PLANIFICAREA EVENIMENTELOR DE CONSTITUIRE A CORPURILOR JUDEȚENE

  Constituirea corpului profesional intră în linie dreaptă:

  PLANIFICAREA EVENIMENTELOR DE CONSTITUIRE A CORPURILOR JUDEȚENE

  Unic în România: candidaturile pentru funcțiile de conducere vor fi publice, pe platforma secretarigenerali.ro ; votul se va exprima on-line, pe platformă!
  continuarea pe www.secretarigenerali.ro

  8 Comentarii

  1. Szombati Ioan spune:

   Este o inițiativă de lăudat pentru secretarii generali care încet, încet se îndreaptă forțat spre politizare, situație foarte periculoasă pentru democrație. Slarizarea care și ea este ireală și legată de politic.
   Locul secretarului general trebuie să fie cel pe care-l merită, dacă vorbim despre democrație atunci respectarea legilor este un criteriu de bază în administrația publică locală, unde secretarul general trebuie să aibă un cuvânt greu de spus, și să fie un filtru prin care să nu poată trece inițiativa aleșilor locali care intenționează să ocolească legislația.
   Vă mulțumesc pentru atenția acordată.

  2. Liliana Ciocirlan spune:

   Mulțumim Faxmedia pentru implicare. Mulțumim ACoR pentru susținere.

  3. Simona Marioara Vlad spune:

   Este doar inceputul. Sunt sigură că a meritat. Aceste realizări ale dumneavoastră sunt benefice pentru continuarea carierei noastre de SECRETAR GENERAL. Mult efort si dăruire. Cu adevărat conduceți cu exemplul pentru a vă asigura reputația continuă a echipei pentru excelență.
   Multumim FAXMEDIA si colegului Dan Carlan

  4. Mircea MATEI spune:

   Mulțumesc și eu, în numele colegilor mei de la Faxmedia și de la e-MOL, pentru cuvintele frumoase pe care ni le transmiteți! Să știți că înseamnă mare lucru o vorbă bună! Mai ales că de-acum, cel puțin o lună, peste jumătate din resursa umană a grupului nostru este mobilizată pentru asistența tehnică acordată constituirii Corpului, Studioul de filmare, platforma video, colegii de la web-design și dezvoltare soft, ceilalți colegi care vă vor suna pe fiecare, abonamente de zoom profesionale,.. Este o logistică și o provocare de planificare extrem de strânsă, de care, fără falsă modestie, pot să spun că numai Faxmedia este capabilă! Sper ca și colegii dumneavoastră, secretarii generali, vor fi atenți la mesajele noastre și ne vor ajuta ca să respectăm programul; de fapt, abia acum începe să se vadă adevărata implicare și dorință de a face o organizație funcțională, vie, din Corpul Secretarilor Generali! Doamne-ajută!

  5. Columban Ramona spune:

   Mulțumim frumos pentru implicare si pentru tot efortul care il depuneți pentru noi!

  6. Gheorghe Cismas spune:

   Doamne ajută!

  7. Amarandei Anton spune:

   Cu tot respectul, cred ca fosta ministru al muncii Olguta Vasilescu, a avut ceva dispute cu secretarul general al Primăriei pe care o conducea, ca nu se explica de ce, noi secretarii generali, am fost ignorați, ba chiar nu ne regăseam în lege, fără studii, fără o minima atenție pentru noi cei care trudit și, care stam pavaza eventualelor ,, nereguli pe care primari , le impun politic, conștienți sau nu.. Consider, ca este o lipsa totala de respect pentru munca noastră, sau doamna Vasilescu nu știe ca , munca unui funcționar, este ca munca femeii în casa, muncești și nu se vede nimic!Spun asta pentru cunoscători, nu pentru domnia sa, ca s-a văzut cat ne-a apreciat.

  8. RAILEANU CORNEL spune:

   Buna ziua!
   Nutrim cu totii speranta si intrezarim rezultatele acestui demers! Administratia asa cum spunea domnul prof. univ. dr IOAN ALEXANDRU devine o pepiniera in care SADIM CARACTERE CA SA PUTEM CULEGE DESTIN! Multumim Faxmedia, ACOR si colegilor care sustin in continuare cu tarie ca functia publica de conducere se SECRETAR GENERAL DE UAT isi merita locul in administratia publica profesionista moderna!
   La momentul in care au aparut in presa comentarii cu privire la redusceri salariale ale functionarilor publici am trimis un email prin care puneam intrebarea daca : FUNCTIONARII PUBLICI VOR RIPOSTA? Email-ul a fost trimis catre ACOR BUZAU , ACOR dar si catre adresele de email ale UAT-rilor din judet! Am fost sunat de multi colegi din primariile din judetul Buzau! Si cativa din colegii secretari generali au sunat si am discutat despre Legea 153/2017 care ne-a pozitionat asa putin trunchiat sub viceprimari…

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *