UN CURS CUM NU AȚI MAI VĂZUT,

UN CURS SPECIAL PENTRU DUMNEAVOASTRĂ!

Hotel Poseidon, Jupiter, 01-05 iulie 2023

DOAR 3.560 LEI TOT PACHETUL DE FORMARE!

Bonus: cazare cu ultra-all-inclusive și pentru un însoțitor!
Locuri limitate, primul venit, primul servit!

LOCURI EPUIZATE!

 
 

Lansăm cel mai competitiv curs din România! Mai ieftin, la condițiile de calitate ale cursului și la condițiile de cazare și masă, NU EXISTĂ! Vă puteți convinge singuri, intrați pe Booking și veți vedea că întreg pachetul de formare (curs, materiale, cazare, masă) este mai ieftin decât doar serviciile hoteliere! Un însoțitor are toate serviciile hoteliere gratuit!

Pregătire profesională AUTORIZATĂ pentru coordonatorii/responsabilii cu aplicarea la nivel local a măsurilor cuprinse în Strategia Națională Anticorupție și pentru consilierii de etică și integritate din primării: „Expert prevenire și combatere a corupției” – cod COR 261920, cu certificare autorizată Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Nu-i rău să aveți și aceste competențe, niciodată nu se știe când veți avea nevoie!

REDUCERI MASIVE! Primăria este client eMOL sau de consultanță pe SNA? REDUCERE: 300 de lei!* Cursantul este membru în Sindicatul SCOR? REDUCERE: 400 de lei!** REDUCERILE SE CUMULEAZĂ!

INFORMAȚII:

  • Tarif standard pachet compact de servicii de pregătire profesională: 4.260 lei.
  • Tarif după aplicarea reducerilor: 3.560 lei*** (vedeți FIȘA DE ÎNSCRIERE pentru politica de reduceri).
  • Garantat cel mai mic tarif pentru condițiile oferite (vedeți FIȘA INFORMAȚIILOR HOTELIERE)! Puteți verifica și pe booking!
  • Condiții de acces: studii superioare finalizate cu licență; atribuții cu privire la implementarea planului de integritate cerut prin Strategia Națională Anticorupție sau atribuții cu privire la etică și integritate la nivelul instituției (consilier de etică și integritate) sau funcție de conducere în instituție.
  • Mai sunt doar 15 camere disponibile! Locurile se ocupă după principiul „primul venit, primul servit”!

Aceasta reprezintă o ofertă specială, valabilă numai pentru perioada 01 – 05 iulie 2023 și numai în limita numărului de camere alocate acestui curs. Tarifele, serviciile, reducerile acestei oferte speciale nu pot fi solicitate pentru nicio altă perioadă.
*) Reducerea este acordată de către compania Big Media clienților aplicației eMOL, în parteneriat cu compania Faxmedia, pentru clienții cărora aceasta le oferă consultanță pentru aplicarea SNA;
**) Reducerea este acordată de către compania Faxmedia membrilor sindicatului SCOR în scopuri de promovare în rândul acestora a programelor de formare profesională organizate de către companie;
***) Tariful respectiv este cel care rezultă pentru un cursant care beneficiază de ambele reduceri;