Cursuri gratuite

Clienții noștri primesc un curs GRATUIT!
Performanță cu un click! Câștigi timp, confort, bani!

Este limpede că, cel puțin deocamdată, nu s-a inventat nimic la fel de eficient ca formarea clasică, în sala de curs, față-n față cu formatorul.
Poate, în viitor, vreo rețea neuronală de învățare în stare de somn, cum vedem prin filmele SF!
La fel de adevărat este însă și faptul că pandemia a accelerat utilizarea formării în sistem e-learning, on-line sau mixte (blended).
Distanțarea fizică și/ori constrângerile bugetare conduc către digitalizare în foarte multe domenii, inclusiv în ceea ce privește procesul de formare profesională;
Pe de altă parte, este nu numai sigur și ieftin dar și mai comod să poți învăța de la distanță, mai cu seamă dacă-ți poți gestiona și timpul alocat formării.

Faxmedia, lider al formării profesionale pentru administrația publică, înțelege imperativele digitalizării și caută să pună la dispoziția cursanților cele mai atractive forme de e-learning și de on-line.
De aceea am trecut mai departe de zoom sau de webex; de aceea nu facem „cursuri” on-line cu 100 de participanți – acesta nu mai este învățare ci miting pe internet! Utilizăm zoom sau webex dar cu măsură, atât cât trebuie și doar pentru un număr mic de cursanți simultan – știm că așa pierdem bani dar am decis să câștigăm calitate!
Suntem singurul furnizor de servicii de pregătire profesională care a investit într-o platformă de e-learning care vă permite să vă gestionați timpul, să vizionați cursuri filmate la calitate HD, să efctuați teste la fiecare modul în parte, să aveți profilul dumneavoastră și chiar să vă printați singuri certificatul de absolvire, la finalul programului de formare.

MAI MULT, RĂSPLĂTIM FIDELITATEA CURSANȚILOR FAXMEDIA PRECUM ȘI A INSTITUȚIILOR CARE AU OPTAT SĂ UTILIZEZE eMOL – BIG-MEDIA (SINGURA APLICAȚIE DE DIGITALIZARE A PROCESULUI DE ELABORARE, ADOPTARE, PUBLICARE ȘI URMĂRIRE A ACTELOR AUTORITĂȚILOR DELIBERATIVE ȘI EXECUTIVE LOCALE PRIN MONITORUL OFICIAL LOCAL ÎN FORMAT ELECTRONIC). AȘADAR, CURSURI GRATIS VARA ARE! Dacă ați fost vreodată cursant Faxmedia, primiți UN CURS ON-LINE GRATIS LA FIECARE CURS ON-LINE PLĂTIT! Dacă sunteți client al aplicației eMOL – BIG-MEDIA, primiți UN CURS ON-LINE GRATIS! Totul la alegere din GRILA CURSURILOR ON-LINE 2020! Iar efortul de a fi oamenii care vă sunt mereu alături nu se oprește aici: OFERTELE SE CUMULEAZĂ! Nu aveți altceva de făcut decât să descărcați grila, să vă alegeți cursurile dorite și să trimiteți voucherele respective la office@faxmedia.ro. Simplu, eficient, pentru dumneavoastră!