PREMII ȘI TROFEE

Trei ani, consecutivi, pe locul 1 în Topul Firmelor organizat de către Camera de Comerț și Industrie

Corectitudinea și calitatea serviciilor Faxmedia, consecvența cu care echipa noastră urmărește să facă lucrurile bine au condus, în timp, la consolidarea poziției de lider de piață pentru Faxmedia. A fost o creștere organică, treptată, generată de încrederea cu care clienții aleg serviciile noastre. La Faxmedia nu au fost creșteri spectaculoase – de cele mai multe ori semn al unor „proptele” din afara jocului pieței ci unele constante, obținute cu efort și pas cu pas, uneori chiar în pofida unor atitudini ostile!

În fiecare an din ce în ce mai mulți oameni au căpătat încredere că, apelând la Faxmedia sunt siguri că nu aruncă banii pe fereastră. Astfel, numărul de clienți a sporit, implicit cifra de afaceri și profitul grupului, profit în bună parte reinvestit pentru păstrarea calității (spre exemplu, suntem singurul furnizor de formare profesională din România care a construit o platformă de e-learning funcțională și adaptată cerințelor specifice administrației publice, platformă în care am investit doar până acum peste 1.300.000 de lei; de asemenea, suntem singurul furnizor de servicii de pregătire care a investit într-o platformă comunicațională – pe care urmează să o lansăm).

Rezultatele efortului au fost răsplătite prin clasarea companiilor Faxmedia Consulting și Faxmedia Tour în fruntea clasamantelor din domeniul de activitate al formării profesionale și respectiv turism (Faxmedia Tour asigură serviciile hoteliere pentru cursurile organizate în deplasare de către Faxmedia Consulting). De-a lungul timpului, multe distincții au fost adăugate în portofoliul grupului și se constituie într-un palmares cu care ne mândrim și care constituie mărturia faptului că se poate atinge performanța în ciuda oricăror obstacole (și nu au fost deloc puține!).

Nu cunoaștem ca altă companie din domeniul formării profesionale să ocupe trei ani la rînd (2015, 2016, 2017) primul loc în Topul Firmelor organizat după criterii obiective și clare de către Camera de Comerț și Industrie! Este, pe de altă parte, o imensă responsabilitate și un efort susținut pentru a ne păstra în fruntea clasamentului.