EVENIMENTUL DIN VARĂ AL SECRETARILOR GENERALI: NE-AM ASUMAT RISCUL, ÎNSCRIERILE POT CONTINUA!

Termenul limită pentru înscrierile la Adunarea Generală a Corpului Profesional al Secretarilor Generali a fost 15 aprilie. Până la data respectivă, erau înscriși mai puțin de 90 de participanți, adică un procent de numai 4,7% dintre membrii Corpului!

Cu acest procent, era clar că nu putea vorbi despre o Adunare Generală și, cu toată sinceritate, la termenul-limită, prima opțiune a fost anularea evenimentului (deoarece, în cadrul adunării generale, are loc și alegerea organelor de conducere ale Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor din România; ca să fie valide alegerile, este necesară îndeplinirea cvorumului). Ca să fiu bine înțeles: nu Faxmedia stabilește termenele-limită! Dacă ar fi doar după noi, am lăsa înscrierile să curgă până-n ultima zi de dinaintea evenimentului dar industria hotelieră nu funcționează așa, mai cu seamă anul acesta, când instabilitatea prețurilor este maximă! Hotelul vrea să știe pe ce se bazează, locurile neocupate de cineva sunt transferate din timp la agenții – și se pare că, după restricțiile din pandemie chiar există o cerere mare pentru locuri pe Litoral – tarifele suferă modificări de la o săptămână la alta! Siguranța locurilor și a tarifului pentru un eveniment este dată numai de PLATA INTEGRALĂ a pachetelor comandate.

Ei bine, până la urmă ne-am spus că nu pot fi secretarii generali chiar a cincea roată la căruță și că, probabil, prinși cu ale dumnealor, și-au zis că se înscriu, dar mai încolo și că, dacă mai au timp la dispoziție, chiar o vor face! Așa că Faxmedia și-a asumat riscul și a achitat integral 150 de pachete pe data de 18 aprilie. Acum… sperăm că nu am greșit și că secretarii generali chiar vor să demonstreze că sunt o forță coerentă și că se vor întruni la prima adunare generală organizată statutar! În concluzie, înscrierile continuă, locurile sunt asigurate (desigur, în limita celor 150 de camere plătite deja), tarifele rămân neschimbate! După – și dacă – epuizarea acestor locuri, orice înscriere se va verifica cu hotelul – dacă poate să ne mai dea, bine, dacă nu are disponibil, asta este! Așadar, cine chiar are de gând să fie prezent la eveniment, să nu lase pe mâine fișa pe care o poate transmite astăzi!

29 iunie – 4 iulie 2022, Hotel Delta, Jupiter