Cel mai important eveniment al administrației publice locale din România, organizat de Faxmedia!

Anunț
17/09/2019
COMUNICAT
05/12/2019

Cel mai important eveniment al administrației publice locale din România, organizat de Faxmedia!

  • Februarie 2020

Deja devenită un reper al administrației publice locale din România,

Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România se va desfășura în perioada 16 – 19 februarie 2020, la București, Rin Grand Hotel.

Evenimentul este ultimul care reunește, la nivel național, primarii de comună din mandatul 2016 – 2020, aceștia deja pregătindu-se pentru alegerile locale din iunie anul viitor.

Este un moment de bilanț pentru fiecare dintre edili dar și pentru asociație, ajunsă să reprezinte cel mai important partener de dialog pentru orice guvern se află la Palatul Victoria.

După adunările precedente, unde primarii s-au întâlnit cu un Guvern al coaliției PSD-ALDE, la această a XXIII-a sesiune a adunării generale, primarii se vor întâlni cu membrii Guvernului PNL. Este un prilej pentru reafirmarea dezideratelor spațiului rural pentru care A.Co.R. a insistat încă de la înființare.

Adoptarea Codului administrativ în 2019 constituie un succes al presiunii venite din partea asociației pentru modernizarea administrației publice locale dar, cu siguranță, mai sunt destule de făcut pentru ca acest Cod să ajungă un instrument eficace de schimbare a modului în care administrația se raportează la cetățean. Din această perspectivă – și nu numai, dat fiind faptul că sunt multe alte proiecte legislative pe care comunele le așteaptă de la Guvern – adunarea generală este cel mai bun moment pentru a se afirma forța asociației și de a transmite Guvernului mesajul că, dincolo de orientările politice ale primarilor, asociația este un factor apolitic care reunește și promovează interesele generale ale mediului rural din România.

Faxmedia, partener cu A.Co.R. pentru acest eveniment, a început deja pregătirile organizatorice.

Se anunță o participare masivă la această ultimă adunarea generală din mandatul 2016 – 2020. Tocmai de aceea, chiar dacă are o bogată experiență în gestionarea unor astfel de evenimente majore, Faxmedia abordează maximă seriozitate fiecare amănunt organizatoric.

Înscrierile la eveniment se fac după principiul „primul venit, primul servit”, desigur, în condițiile stabilite de A.Co.R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *