ACȚIUNILE ORGANIZATE ÎN PARTENERIAT A.Co.R. – FAXMEDIA ÎN 2019

PRIMARUL ȘI PROBLEMELE ADMINISTRAȚIEI PUBLICE LOCALE: REGISTRU AGRICOL, CADASTRU, URBANISM, IMPOZITE ȘI TAXE, ACHIZIȚII, LEGALITATEA ACTELOR
07/05/2019
ADUNAREA GENERALĂ A ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA, ÎN SESIUNE EXTRAORDINARĂ
09/05/2019

ACȚIUNILE ORGANIZATE ÎN PARTENERIAT A.Co.R. – FAXMEDIA ÎN 2019

DE CE UN PARTENERIAT CU A.Co.R.?

ȘI DE CE UN PARTENERIAT CU FAXMEDIA?

Lucrăm împreună cu Asociația Comunelor din România de 12 ani. Organizăm adunările generale ale asociației încă de pe vremea când acestea se desfășurau la Hotel Phoenicia și adunau cu greu 100 de participanți. Am crescut nivelul de organizare și de reprezentare an de an, umăr lângă umăr și așa am ajuns la anvergura evenimentului din februarie de la Rin Grand, unde s-a ținut practic ședință de Guvern în fața a peste 500 de primari ai comunelor din România și unde au participat delegații ale structurilor similare din Uniunea Europeană, Republica Populară Chineză, Rusia, Statele Unite ale Americii! Este un efort comun, continuu, dedicat – și vă mulțumim pentru asta și pentru că ați înțeles că asociația dumneavoastră este o forță dacă este unită și dacă este reprezentată așa cum se cuvine! Practic, pentru acest eveniment, lucrăm atât de bine împreună încât dumneavoastră, primarii, nu mai faceți distincția între A.Co.R. și Faxmedia. De asemenea, organizăm adunarea generală din fiecare vară, unde vă întâlniți nu numai pentru rezolvarea problemelor curente ale asociației ci și pentru schimb de experiență și pentru a găsi răspunsuri la întrebările legate de gestionarea administrației publice locale – iar Faxmedia are grijă să aducă în fața dumneavoastră cei mai buni lectori.

Din păcate – și contrar unei impresii la prima vedere – dincolo de aceste evenimente punctuale, colaborarea dintre A.Co.R. și Faxmedia este insignifiantă. Raportat la volumul anual de cursanți care participă la programele noastre de formare (să nu uităm că Faxmedia este cel mai important furnizor de servicii de pregătire profesională pentru administrația publică din România), cei care vin pe relația cu A.Co.R. reprezintă mai puțin de 5%! Așa-i că nu vă vine să credeți? Sub 200 de cursanți (din cei aproximativ 4.000 cursanți/an la Faxmedia) de la cele 2.800 de comune! Este o realitate statistică care ne-a ridicat un mare semn de întrebare. Cauzele pe care le-am identificat sunt multiple: lipsa unei comunicări mai apropiate de nevoile dumneavoastră, banii puțini alocați bugetului de formare, poate și concepția că aceste cursuri sunt mai mult turism decât pregătire profesională (din păcate, asta chiar se întâmplă la mulți „furnizori de formare”).

De aici a plecat ideea acestui parteneriat, ca să fim mai aproape de dumneavoastră, să răspundem mai bine la ceea ce vă interesează. Anul acesta am planificat 5 acțiuni cu care ne adresăm special comunelor, incluzând și adunarea generală din vară – toate detaliile le aveți în paginile următoare.

Mai mult: așa cum deja am început cu județul Constanța, vă propunem să organizăm pentru fiecare filială o serie de cursuri scurte, de câte 3 zile, pe teme precise, cu lectori de mare forță, într-o locație apropiată (pe care o putem stabili împreună). Nu vrem totuși să le organizăm local deoarece am constatat că cele mai bune cursuri rămân cele cu deplasare, unde nu se poate pleca din curs, nu intră și iese fiecare după cum îl presează rezolvarea unei chestiuni apărute atunci – știți prea bine că, dacă nu sunteți plecați din instituție, mereu se va găsi câte ceva care trebuie musai rezolvat pe loc! Și pentru aceste cursuri aveți detaliile în paginile următoare – ține doar de dumneavoastră să le solicitați!

PENTRU TOATE ACȚIUNILE, REZERVAREA LOCURILOR SE FACE DUPĂ PRINCIPIUL „PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT” PÂNĂ LA EPUIZAREA LOCURILOR DISPONIBILE. DAT FIIND NUMĂRUL LIMITAT DE LOCURI ALOCAT FIECĂRUI EVENIMENT, DOAR TRANSMITEREA CÂT MAI RAPIDĂ A FIȘEI DE ÎNSCRIERE ȘI ACHITAREA TARIFULUI VĂ POATE GARANTA REZERVAREA LOCULUI.
PENTRU TOATE COMUNELE CARE VOR AVEA REPREZENTANȚI LA UNUL DIN CURSURI, LA ADUNAREA GENERALĂ EXTRAORDINARĂ ȘI LA ADUNAREA GENERALĂ A CORPULUI PROFESIONAL AL SECRETARILOR COMUNELOR DIN ROMÂNIA VOM ACORDA UN DISCOUNT DE 10% DIN TARIFUL DE PARTICIPARE LA ADUNAREA GENERALĂ DIN FEBRUARIE 2020

CURSURI ORGANIZATE SPECIAL PENTRU FILIALELE JUDEȚENE ALE A.Co.R.

CURSURI ORGANIZATE SPECIAL PENTRU FILIALELE JUDEȚENE ALE A.Co.R.
  • - Pentru orice domeniu!
  • - În orice locație dorită de către filială!
  • - Tarife negociate!
  • - Durată și orar flexibile, stabilite de comun acord!
  • - Lectori: cei mai buni specialiști dintre trainerii-colaboratori Faxmedia (consultați www.faxmedia.ro) și invitați speciali din cadrul instituțiilor publice centrale (la cerere)
AVANTAJE INCONTESTABILE
  • 1. Vă consiliem pentru identificarea nevoilor reale de formare profesională la nivelul comunelor membre ale filialei județene A.Co.R.;
  • 2. Stabilim exact care sunt modulele specifice de formare, spețele concrete, evitând generalitățile în pregătirea profesională;
  • 3. Aducem în fața cursanților specialiști de renume, cu care altfel ar fi greu sau imposibil să intre în contact direct!
  • 4. Durata și locul de desfășurare al cursurilor se stabilesc de comun acord – astfel se armonizează nevoia de pregătire profesională cu posibilitatea de a lipsi din instituție;
  • 5. Tarifele de instruire sunt negociabile, în funcție de numărul de cursanți și cu siguranță mai mici decât cele din piață.

pentru a stabili primele detalii și a vă REZERVA PRIORITATEA FAȚĂ DE ALTE FILIALE! PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *