Intro
Prima pagină
Contact
Cariere
Certificări
Portofoliu instituții
Termeni și condiții
Furnizor autorizat de calificare si perfectionare profesionala a adultilor

» Va asteptam la cursuri! Consultați Grila programelor de formare, verificați condițiile hoteliere (vezi ghidul hotelier) si trimiteti fisa de inscriere!

Despre Faxmedia

Faxmedia Consulting este, potrivit clasamentelor efectuate de către Camera de Comerț și Industrie a României și de către Consiliul Național al Intreprinderilor Mici și Mijlocii, cel mai important furnizor de servicii de formare profesională din România pe segmentul său de activitate, raportat la clasificarea de mărime.

Este un loc dobândit și păstrat cu eforturi în cei peste 13 ani de activitate. Reușita înseamnă adaptarea permanentă la cerințele pieței și satisfacerea celor mai exigente solicitări din partea clienților.

Compania are un capital social de 2.000.000 lei, integral românesc, deține în proprietate un sediu cu o suprafață de 1.500 m.p. utilat și dotat cu tehnică modernă de lucru, situat în centrul Municipiului Ploiești, precum și 9 mijloace de transport. De asemenea, Faxmedia Consulting dispune de peste 200 de laptopuri și alte mijloace electronice, ceea ce-i permite să organizeze și să desfășoare programe de formare asistate de calculator, de înaltă calitate. Baza de date, puterea de calcul și platforma de e-learning proprie sunt alte atuuri care caracterizează și completează profilul celei mai dinamice companii din domeniu. Dar cea mai importantă resursă a firmei este echipa formată din 36 de profesioniști angajați și peste 100 de formatori-colaboratori. Această echipă a făcut posibilă performanța Faxmedia Consulting și este cea care reușește să gestioneze cei peste 4.000 de cursanți/an care urmează cursurile de perfecționare, specializare sau calificare organizate de către firmă. În cifre absolute, până în 2016, peste 30.000 de oameni au beneficiat de serviciile de formare oferite de către Faxmedia. Aria de activitate a companiei este răspândită în întreaga țară, puține fiind județele unde Faxmedia să nu fi avut organizate cursuri.

Firma urmează proceduri de lucru riguroase, concretizate în certificarea ISO a managementului calității, responsabilității sociale, securității informației. De altfel, calitatea și modul de lucru al Faxmedia Consulting sunt recunoscute ca fiind etalonul pe piața formării profesionale. Suntem singura companie care lansează o grilă de formare profesională care acoperă tot anul și toate domeniile de formare necesare administrației publice.

Faxmedia Consulting, în ultimii 6 ani, a contribuit și la absorbția a peste 15 miloane de euro – fonduri europene, prin proiecte în care a avut calitatea de contractant sau partener. Mii de oameni din toată țara au urmat sesiuni de consiliere (societatea fiind autorizată ca furnizor de servicii de consiliere, mediere, orientare profesională), îndrumare profesională și cursuri de calificare prin care au reușit să-și găsească locuri de muncă sau să se reorienteze profesional. Fiind o firmă solidă, cu un management activ, Faxmedia Consulting a reușit să treacă peste obstacolele generate de ambiguitatea legislației, întârzierile enorme în rambursarea cheltuielilor sau de birocrația nejustificată care au caracterizat prima etapă din absorbția fondurilor europene.

Compania este autorizată de către Autoritatea Națională pentru Calificări (a nu se face confuzia cu diverse ”acreditări” sau ”parteneriate”), organism aflat în subordinea Ministerului Educației și Ministerului Muncii, singurul în măsură să autorizeze activitatea de formare profesională a adulților.

Faxmedia Consulting sprijină diverse acțiuni cu caracter social, emisiuni dedicate performanței elevilor și chiar patronează o asociație care acordă burse tinerilor cu rezultate deosebite dar cu situație socială precară. Acest lucru decurge firesc din responsabilitatea socială pe care firma și-a asumat-o potrivit principiului că este normal să ajuți societatea în cadrul căreia activezi.

Misiunea companiei Faxmedia Consulting este clară și mesajul său puternic: vom menține aceleași standarde înalte pe piața formării profesionale și vom păstra statutul de etalon în domeniu.

editorial

Mic îndrumar privind participarea la formarea profesională precum și alte lucrușoare utile la casa cursantului!

de Mircea-Alexandru MATEI

Bună ziua, dragii mei! Mai întâi, am o rugăminte personală: completați sondajul privind coordonatorii și formatorii noștri! Este o premieră acestă modalitate de chestionare și arată, încă o dată, completa noastră transparență și mai ales faptul că dumneavoastră sunteți primii pe care contăm în luarea deciziilor. Deci, vă rog să ne ajutați ca să vă oferim ceea ce-i mai bun! Părerea dumneavoastră contează!

citește întreg articolul
editorial

Noul Management Public față cu Sisif

de Victor-Gheorghe BĂDOIU

Începând cu anii ’80, odată cu reformele sectorului public aduse de cabinetul Margaret Thatcher (în Marea Britanie) și de administrația Ronald Regan (în Statele Unite), începe să capete contur o nouă abordare în administrația publică

 

 

citește întreg articolul
Unități hoteliere partenere

În această secțiune puteți consulta informațiile complete ale hotelurilor cu care colaborăm și puteți verifica în permanență disponibilitatea locurilor de cazare pentru fiecare hotel în parte.

PLANUL ANUAL DE PERFECTIONARE - 2017

IMPORTANT!

FAXMEDIA VĂ PUNE LA DISPOZIȚIE PLANUL ANUAL DE FORMARE PROFESIONALĂ ȘI MODEL DE PROCEDURĂ PRIVIND FORMAREA

Planul anual de formare profesională este un document foarte important pentru orice instituție publică. Importanța acestui document este dată atât de obligația legală de a-l transmite la Agenția Națională a Funcționarilor Publici cât și de faptul că, în absența acestuia ...

citește mai mult

Uniunea
Europeană

Guvernul
României

Instrumente Structurale
2007-2013

Programul Operațional Sectorial "Creșterea Competivității Economice"

"Investiții pentru viitorul dumneavoastră!"

Titlul proiectului:
Facilitarea accesului la formarea profesională prin implementarea unei platforme de e-learning în cadrul FAXMEDIA CONSULTING

Proiect co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informații detaliate despre celelalte programe co-finanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să accesați www.fonduri-ue.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficală a Uniunii Europene sau a Guvernului României